Midsommaren på Granskär

LITE AKTUELLT FRÅN STYRELSEN:

-Med anledning av rådande läge kommer BK Wega inte att genomföra midsommarfirandet som vi brukar, då vi inte vill uppmana till samlingar i ett läge då Corona fortfarande ökar i länet. Vi beklagar detta men förtydligar att alla förstås är välkomna att fira midsommar på Granskär iallafall, så länge vi respekterar de förhållningsregler som råder.


Vår ungdomsledare Jeanette Hallgren, kommer att finnas på plats under midsommar för att anordna aktiviteter för barnen, samt om intresse finns, "båtvisa" familjeaktiviteter som kan ge lite midsommarkänsla.

-Familjeseglingen den 13 juni planeras genomföras enligt plan. Välkomna!

-Vi uppmanar alla medlemmar och besökare på Granskär att följa de restriktioner som vi satt upp. De gäller tills vidare, så länge inga nya besked kommer från Folkhälsomyndigheten (nya besked väntas 15 juli). Håller vi inte avstånds- och hygienföreskrifter på ön, kan vi tvingas göra ytterligare åtgärder. Läs nedan mer om våra föreskrifter på Granskär, och vi påminner om vikten av att ALLA SOM HAR TOALETT I BÅTEN; ANVÄNDER SIG AV DEN. Den toalett som idag hålls öppen, ska först och främst nyttjas (och hållas ren) av dem som inte har toalett i sin båt.

 

Vänligen Styrelsen BK Wega

Båtklubben Wega, Västerås

Adress


Båtklubben Wega
c/o Martin Edlund
Ormbergsgatan 15
724 62 Västerås

Social