Info gällande arbetshelg

Hej alla medlemmar!

Först vill vi glädjas åt så många nya medlemmar som hittat till oss och till Granskär. Denna sommar har verkligen lockat många till att förverkliga drömmen om en egen båt. Roligt!


Det har varit en annorlunda sommar på Granskär på flera sätt: vi har i ett försök att bidra till smittbegränsning, stängt ner en del utrymmen och haft färre aktiviteter än vi brukar. Vår klubbvärd Janne, som brukar skämma bort oss med sin blotta närvaro, men även allehanda sysslor, har tyvärr förhindrats att närvara på Granskär i den omfattning han brukar. Tack alla ni som i hans frånvaro, har hjälpt till för att hålla Granskär trevligt och välkomnande.
Nu gör vi ett försök att öppna upp duschanläggningen, och så småningom även bastun, och hoppas att vi kan hjälpas åt att hålla städat och snyggt dessa sista båtveckor. Bastun planeras vara öppen till helgen den 12-13 september, med MAX 5 pers åt gången.

Den 12-13 september är den inplanerade arbetshelgen, något som många av oss brukar se fram emot. Tyvärr kommer vi att hålla samma restriktiva arrangemang som i våras pga Covid-19. Det innebär att det finns en minimerad lista på göromål som samordnas under helgen, men att man gärna får bidra med sysslor (kratta löv, etc) närhelst man besöker Granskär. Vi kommer att bjuda på korv och bröd, men håller inga gemensamma samlingar och heller inget höstmöte.

Styrelsen återkommer med ev kallelse till möte om något händer i ärendet med Sveaskog.

Vi vill här passa på att tacka BYGMA för det fina trädäcket de sponsrat åt oss genom Lelle Lorenzen. (tidigare inlägg rättat: Lelle lovar bra pris till medlemmar som handlar hos honom i BYGMA-butiken i Västerås.)

Båtklubben Wega, Västerås

Adress


Båtklubben Wega
c/o Martin Edlund
Ormbergsgatan 15
724 62 Västerås

Social